Het smoelenboek

De Westergabbers worden aan u voorgesteld!

Westergabber Joopie!

Lid vanaf het eerste uur! Een harde werker voor de kar. Samen met onze bouwploeg is hij heel wat dagen bezig om het weer een prachtige wagen te maken.  Hij wenst u een  fijn carnaval! 

Dit is Westergabber Nelleke, 

Zij is sinds dag één lid van onze groepering, met haar creativiteit een aanwinst voor de groep! Nelleke feest gezellig met ons mee en is altijd in voor een dolletje en een praatje.

 Westergabber Helma,

Helma is twee jaar geleden lid geworden van de groepering. met haar creatieve ideeën en haar soep tussen het klussen door, kunnen wij niet meer zonder haar! Na de optocht zorgt zij voor een goede maaltijd!

 Westergabber Marja,

vanaf het eerste uur betrokken, zij zet zich voor 100% in voor de Westergabbers, als er iets geregeld moet worden staat Marja voor ons klaar. Ook Marja  doet met de creatieve dames mee en knutselt er op los! Marja, een aanwinst voor de groep. 

 Westergabber  DJ Marvinski!

Onze huis DJ vanaf dag 1. Op al de feesten en partijen maakt hij er een knal feest van! Maar vooral in de optocht is hij niet te missen, de vrolijke noten vliegen om je oren en je hoort ons van ver al aan komen! Marvin, zonder jou geen feest!

Westergabber Ton,

Vanaf dag één van de partij. Is er een feestje dan is hij er bij. Een grote hulp bij bouwen en klussen! Ton is ook goed in het maken van filmpjes en foto’s zo wordt de collectie lekker groot. 

Westergabber Sammy,

Vanaf 2018 feest hij met ons mee. Sammy is een feestbeest eerste klas. In Horeca Delft een bekend man, dus bier tappen en drinken is iets wat hij goed kan. In de optocht en in de kroeg gaat hij door tot in de ochtend vroeg! 

Westergabber Kaylee,

Sinds 2017 doet ook Kaylee met ons mee. Van vroeg tot laat gaat zij als Westergabber over straat. Bij elk feest van de partij, met klussen en bouwen, creatief of organiseren, niets is haar te veel. Een dansje een shotje een grapje en een flinke lach! Gezellig dat ook jij er bent!

 Westergabber Edwin,

Nu 2 jaar bij de groep. Bij het bouwen kunnen zij niet meer zonder hem. Hij heeft veel kennis van het opbouwen en aan motivatie geen gebrek. Een malibutje of een bier zorgen tijdens het carnaval voor veel plezier. Waar hij vroeger niets met carnaval had, is dit de afgelopen jaren goed bijgetrokken.

Westergabber Jilly,

Zelfs vanuit Ierland hoor je erbij. Gelukkig kom je weer terug voor het grote feest begint. Wij zijn blij dat jij bij de leukste groepering van Delft bent aangesloten. Met de positiviteit die jij meebrengt wordt alles gezellig! 

  Westergabber Joyce, 

Vanaf dag één betrokken. En wie er op de markt van Delft staat tijdens de optocht weet wie Joyce is. Als de Westergabbers de markt op komen stelt Joyce zich graag even voor. Met haar aanwezigheid is het altijd feest, zo gek als Joyce zijn er maar weinig geweest. 

 Westergabber Pete,

Pete als onze oude barman kan je niet ontbreken. Je hoeft nu niet meer zelf achter de bar te staan! Nog meer reden voor een feestje! Bedankt dat je trots een Westergabber bent!

 Westergabber Rob,

Vanaf dag één een grote rol in het bestaan van onze groepering. Wij mogen werken op jou locatie. Als bouw man  niet te missen. Je zorgt voor leuke uitdeelsnoepjes en zorgt voor een positieve sfeer onderling. Als er iets moet gebeuren sta je voorop om te helpen. Kortom een echte westergabber! 

Westergabber Edje Hofschenker de 1e.

Wie kent hem niet? Overal waar carnaval gevierd wordt of er is een feestje staat Edje voor aan! Met zijn bouw achtergrond en de goede connecties is hij een aanwinst tijdens de bouw van de wagen. Hij speelt voor boegbeeld tijdens de optocht en slaat niemand over met een snoepje! 

 Westergabber  Linda,

Bij de creatieve dames altijd aanwezig. Met een kwast in de hand of een kan met koffie, is zij van de partij. Samen met haar gezin maakt zij er bij ons een feestje van. Linda is een aanwinst voor de groep!

Westergabber Antoinette,

Deze topper van de groep is overal voor in. Zorgt dat zij altijd kan helpen, is er altijd voor iedereen en zorgt ook nog voor droog vervoer tijdens het carnaval!
Antoinette is ook één van  onze creabea’s. An gaat door tot in de late uurtjes maar staat in de ochtend weer als eerste op de stoep.. Gelukkig ben je er ieder jaar weer bij!

 Westergabber Saskia,

Samen met haar man Hofschenker de eerste is het een prachtpaar van de gabbertjes. Trouw lid vanaf het eerste uur. Samen met de creatieve dames maakt zij er altijd weer iets moois van. Zonder Saskia is het geen feest! 

Westergabber Steef,

Ging ooit liever met zijn vrienden op pad, maar dat heeft hij nu wel gehad. Nu gelukkig liever met ons op stap in Delft. Hij is altijd aanwezig bij de bouw en helpt waar hij kan. Zelfs creatief doet hij met de dames wel eens mee. Verven, knippen en plakken, niets is hem te gek!

 Westergabber Dennis,

Vorig jaar ging hij al stiekem wat avondjes mee  naar de  kroeg maar aankomend jaar heeft hij volledig carnaval voor de boeg. Samen met zijn moeder bij de westergabber club. Vaders rijdt de wagen en het feest is weer compleet. Wij hopen dat het je gaat bevallen Dennis, Welkom!

 Westergabber Dennis, 

Vanaf het eerste moment is hij aanwezig bij de groep. Hij helpt de wagen bouwen en zorgt voor de muziek. Samen met zijn broertje staat hij zaterdags paraat. Dennis regelt ook het geluid voor tijdens de optocht. Zonder Dennis dus geen feest tijdens de optocht! 

 Westergabber Fred,

Zoals u ziet hier op de foto straalt het feesten er vanaf. Fred is vanaf dag één een Westergabber in hart en nieren. Samen met zijn vrouw Marja weet hij carnaval goed te vieren! Hij organiseert voor ons een hoop en neemt Delft daar in mee. Onze bouwkundige en creatieve Fred is een aanwinst  voor iedereen!